Over mij

Sinds december 2018 ben ik gediplomeerd lachtherapeute. Sinds december 2017 ben ik internationaal gecertificeerd lachyoga leider. En sinds oktober 2012 gecertificeerd ervaringsdeskundige met jaren werkervaring in GGZ en verslavingszorg en zelfhulp.

Kijk ook eens op mijn andere websites: www.terugnaarjebron.nl en www.karunavasantha.nl

Iemand zei me laatst dat het heel reëel is als je meeste dagen grijs, oninteressant en saai zijn. Nou zou ik t wel kunnen snappen als je depressief bent (, ik heb zelf ook 22 jaar anti-depressiva geslikt en ben gelukkig er al een paar jaar vanaf en was ook jaren verlamt door ptss), maar ik ervaar dat nu zo anders.


Ik ervaar elke dag wel een (of meerdere) geluksmoment(en); als ik iemand help, lach, iets moois creëer of zie, hoor of voel, geniet, iets bij leer, of een leuk contact heb. En als ik het niet uit mn dag kan halen creëer ik het zelf door te lachen, in mn fantasy te spelen of haal ik het uit een mooie meditatie. Nou heb ik natuurlijk net als iedereen ook echt rot momenten, ik zat in langdurig, complex en meervoudig trauma, heb tegenslagen en obstakels die ik steeds moet overwinnen en daar gaat ook veel energie, tijd en werk in zitten…maar het gevoel van “I am in love with life” overheerst en daar kies ik dan ook bewust voor (,om daar de meeste aandacht aan te schenken) en daar speelt dankbaarheid voor mij een grote rol in.

Het leren (ook van het negatieve) houdt voor mij nooit op en ik ben hongerig naar kennis en om dat door te geven en ik ben gretig naar het leven met al zijn facetten. Het integreren van de lach in mijn leven helpt mij ook dagelijks, het is een soort religie voor mij geworden.

“Het beste project waar je ooit aan kan werken is jouw zelf. “

Ben je benieuwd geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Doe dan een keer mee met lachyoga of vraag een intakegesprek aan voor lachtherapie/ mind-reset, een nummeroscopisch consult, een klankschaalervaring of een coachingsgesprek vanuit mijn ervaringsdeskundigheid.

Alvast hartelijk bedankt – Karuna Vasantha

Chat openen
Wilt u direct contact?